Nieuws 7 maart 2022

Livestream EVR 8 maart 15.30 uur

In een online talkshow neemt presentator Geert Maarse u mee door de economische ontwikkelingen van Rotterdam en regio van het afgelopen jaar. Wat waren bijvoorbeeld de gevolgen van de coronapandemie voor de arbeidsmarkt en hebben we door het vele thuiswerken in de toekomst geen kantoren meer nodig? Welke trends zijn hierin te ontdekken. Welke houden aan en welke zullen weer afzwakken? In de Economische Verkenning Rotterdam 2022 gaan we hierop in en presenteren we de publicatie met de economische kerngegevens van Rotterdam en regio.

Rotterdamse ondernemers delen hun ervaring en bieden u een kijkje in de toekomst van de circulaire economie. Samen met wethouder economie Roos Vermeij en onderzoekers van de EVR praat presentator Geert Maarse u weer helemaal bij. De EVR is een uitgave van de gemeente Rotterdam en komt tot stand met diverse bijdragen van verschillende partners. Na de presentatie van de EVR is er een Q & A met de onderzoekers. U kunt via de chat bij de livestream uw vraag aan de deskundigen stellen.

Programma:

15.30 uur Talkshow onder leiding van Geert Maarse met wethouder Roos Vermeij, Joline Jolink (Modeontwerper en eigenaar JOLINE JOLINK duurzame mode), Jan Hoeflaken (adjunct-directeur Recycling Kombinatie REKO BV) en Sabine Biesheuvel (algemeen directeur van BleuCity) over de kansen voor circulaire economie in Rotterdam

16.20 uur Vraaggesprek met Frank van Oort (Erasmus Universiteit Rotterdam), Walter Manshanden (NEO Observatory), Gilbert Bal (Roots Beleidsadvies) en Jeroen van Haaren (Erasmus Universiteit Rotterdam)

17.00 uur Einde event

Twitter mee met de EVR 2022 met #EVR2022 en volg ons via @ondernemen010. www.evr010.nl Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via EVR@rotterdam.nl.

Terug naar boven