Nieuws 16 december 2019

Save the date: 2 maart 2020 Economische Verkenning Rotterdam!

Rotterdam groeit, innoveert en verandert. En de economie verandert mee, maar hoe? Waar groeit en vernieuwt de economie? Welke trends en verschuivingen kunnen ondernemers en inwoners verwachten als gevolg van de veranderende economie in Rotterdam?


Bekendmaking kerngegevens Rotterdamse economie

Tijdens de presentatie van de Economische Verkenning Rotterdam (EVR) met het thema ‘De veranderende economie en de groeiende innovatiekracht van Rotterdam’, geven wij antwoord op al deze vragen en maken wij de kerngegevens bekend van de Rotterdamse economie. De EVR is hierdoor een onmisbare kennisbron voor zowel ondernemers en studenten als voor bestuurders en beleidsmakers.

Keynote speaker: Deborah Nas

Deborah Nas is de meest opvallende vrouwelijke trendwatcher van dit moment en een veelgevraagde spreker over innovatie in het bedrijfsleven. Ze is ondernemer, commissaris, adviseur en parttime hoogleraar Strategic design for technology-based innovation aan de TU Delft.

Wanneer?

Maandag 2 maart 2020 van 13.30 tot 18.00 uur.

Programma

De voorbereidingen zijn druk aan de gang en het belooft weer een inspirerende middag te worden met boeiende sprekers en workshops over de toekomst van de stad. We sluiten de dag af met een borrel.

Interesse?

Noteer 2 maart 2020 alvast in de agenda! Begin 2020 maken wij het programma bekend.

Vragen? Mail dan naar: evr@rotterdam.nl

Meer nieuws

Terug naar boven

Meer over de EVR

Bekijk de EVR-cijfers