Nieuws 2 oktober 2020

Rijnmond Werkt Door monitor juli/augustus

Voor vrijwel ieder bedrijf in de regio Rijnmond heeft het coronavirus grote impact. De monitor Rijnmond Werkt Door verschijnt periodiek om een beeld te geven van de regionale arbeidsmarkt in de regio Rijnmond, de preventie en prognoses en de mobiliteit.

Het coronavirus heeft op verschillende manieren impact op bedrijven. Bij sommige bedrijven is te weinig werk en dreigen medewerkers hun baan te verliezen. Bij andere bedrijven of organisaties is juist een tekort aan medewerkers om de vraag aan te kunnen. Voorbeelden zijn de zorg, logistiek, distributie, supermarkten, food en de techniek. De monitor Rijnmond Werkt Door verschijnt periodiek om een beeld te geven van de regionale arbeidsmarkt (trends en ontwikkelingen in de regio Rijnmond), de preventie en prognoses (kansen en bedreigingen om werkloosheid te beperken en bij voorkeur te voorkomen) en de mobiliteit (kengetallen en resultaten van Rijnmond Werkt Door). Lees de volledige monitor Rijnmond Werkt Door.

Rijnmond Werkt Door

Met Rijnmond Werkt Door brengen we werkgevers bij elkaar om capaciteitsvraagstukken op te lossen. Wij verbinden werkgevers met elkaar om de vraag naar en aanbod van werk op elkaar af te stemmen en te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn. Zo dragen we eraan bij dat mensen hun baan en salaris behouden, zich waardevol blijven voelen en de economie zo goed als het kan doordraait. Meer informatie: https://www.wsprijnmond.nl/werktdoor/

Terug naar boven