Nieuws 3 februari 2020

Programma Economische Verkenning Rotterdam 2020 bekend

 

Op 2 maart a.s. vindt de presentatie plaats van de EVR 2020, met als thema: ‘De veranderende economie en de groeiende innovatiekracht van Rotterdam’! Het belooft een inspirerende middag te worden waarop de laatste cijfers, trends, ontwikkelingen en andere belangrijke kerngegevens van de Rotterdamse economie bekend worden gemaakt en een kijkje in de toekomst wordt geboden.

 

Inmiddels is het programma voor de EVR 2020 bekend. De dagvoorzitter Geert Maarse en Zakia Guernina, bestuurslid Hogeschool Rotterdam, heten ieder op maandag 2 maart 2020 welkom. Daarna spreekt Deborah Nas, de meest opvallende vrouwelijke trendwatcher van dit moment en een veelgevraagde spreker over innovatie in het bedrijfsleven. Zij zal ook ingaan op stedelijke mobiliteit en op de manier waarop we deze in de toekomst kunnen borgen gezien de groeiende stromen van bezoekers, bewoners en werknemers.

Vervolgens zal wethouder Economie, Barbara Kathmann, haar visie geven op de ontwikkelingen in de Rotterdamse economie. Daarna zijn er diverse interessante workshops, waarin de EVR-partners hun visie geven over de veranderende economie van Rotterdam. De dag wordt afgesloten met een informele netwerkborrel.

Wilt u deelnemen aan de EVR 2020?

Dan is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt via deze link. Ook vindt u daar informatie over de workshops en kunt u uw keuze kenbaar maken. Houdt u er rekening mee dat het aantal deelnemers per workshop beperkt is. Let op: na aanmelding ontvangt u enkele dagen voor de presentatie van de EVR een boarding call met een persoonlijk toegangsbewijs (e-ticket).

Wij verwelkomen u graag op maandag 2 maart 2020!

Download het programma

Meer nieuws

Terug naar boven

Meer over de EVR

Bekijk de EVR-cijfers