Nieuws 18 januari 2022

Save the date - Economische Verkenning Rotterdam 8 maart 2022

De coronapandemie heeft de economie van Rotterdam en regio voor grote uitdagingen gesteld. Wat gebeurde er het afgelopen jaar in de economie? Wat waren de gevolgen voor de arbeidsmarkt en hebben we door het vele thuiswerken geen kantoren meer nodig? Welke trends zijn hierin te ontdekken. Welke houden aan en welke zullen weer afzwakken?

Vast staat dat de klimaatverandering vraagt om een meer duurzame en circulaire economie. In de Economische Verkenning Rotterdam 2022 gaan we hierop in.

Presentatie EVR2022
Tijdens de presentatie van de Economische Verkenning Rotterdam (EVR) met het thema ‘circulaire economie’ gaan we in gesprek met de wethouder economie, Roos Vermeij, en ondernemers over de kansen voor circulaire economie in Rotterdam. Ook geven we inzicht in de ontwikkelingen van het wederom bijzondere afgelopen kalenderjaar door de bekendmaking van de kerngegevens van de Rotterdamse economie. En spreken we met onderzoekers die een bijdrage aan deze EVR hebben geleverd. De EVR is een onmisbare kennisbron voor zowel ondernemers en studenten als voor bestuurders en beleidsmakers. Nog steeds meer dan ooit!

Online event
Op de online bijeenkomst van dinsdag 8 maart a.s. presenteren wij de EVR 2022. Reserveer 8 maart 15.30 uur alvast in uw agenda. Binnenkort ontvangt u de officiële uitnodiging met de laatste informatie. Niet in ons mailbestand? Stuur een bericht naar EVR@rotterdam.nl met als onderwerp ‘graag ontvang ik een uitnodiging voor de EVR’.

Met vriendelijke groet,

Team EVR2022

Terug naar boven