Disclaimer

Evr010.nl is de toegangspoort tot gemeentelijke informatie van Rotterdam. Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel
  • teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard
  • teksten zijn begrijpelijk

Proclaimer

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren. Deze kunt u doorgeven via het digitale formulier voor klachten, meldingen, ideeën en complimenten.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Gemeente Rotterdam behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie opevr010.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, mail dan naar evr2018@rotterdam.nl.

Toegankelijkheid

Gemeente Rotterdam vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom willen we onze website voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt doorlopend aan de site gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren.

Archief

Bent u op zoek naar publicaties van een bepaalde dag? Dan kunt u terecht in het archief van rotterdam.nl. Daar kunt u op elke gewenste dag de website opvragen (vanaf 10 november 2014).

Disclaimer

De informatie op deze site wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Rotterdam. Wij besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de site. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.

Gemeente Rotterdam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien is de gemeente Rotterdam niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Overname van gegevens is toegestaan met bronvermelding ‘Economische Verkenning 2018’.

Auteursrecht

Het auteursrecht op de inhoud, het beeld, de vormgeving en de programmatuur van deze website berust bij de Gemeente Rotterdam. Gebruik van de inhoud van deze website zonder voorafgaande toestemming van de Gemeente Rotterdam is niet toegestaan. Als u gebruik wilt maken van informatie op de website, neem dan contact op via evr2018@rotterdam.nl.

Terug naar boven

Bekijk meer cijfers

Bekijk het EVR dashboard