Nieuws 25 maart 2020

Coronaloket Kamer van Koophandel voor bedrijven en ondernemers

De Kamer van Koophandel (KVK) heeft een informatieloket geopend voor vragen van bedrijven over de gevolgen van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Ondernemers die vragen hebben over de impact van het coronavirus kunnen terecht bij het KVK Coronaloket via www.kvk.nl/coronaloket. Of tijdens kantooruren via telefoonnummer 0800 – 2117. Het nummer is elke werkdag te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven, zijn andere openingstijden en openstelling in het weekend mogelijk. Vanwege oplopende wachttijden kan het zijn dat niet iedereen direct te woord kan worden gestaan. KVK raadt aan eerst de berichtgeving op de pagina te bekijken of de ‘bel me terug button’ te gebruiken.

Het loket wordt bemand door het KVK adviesteam en geeft informatie specifiek gericht op bedrijven en ondernemers over de (bedrijfs)economische gevolgen van het coronavirus en de maatregelen om de infectie te bestrijden.

Ondernemers kunnen voor actuele informatie over ondernemen en het Coronavirus ook terecht op www.ondernemen010.nl. Bijvoorbeeld voor antwoorden op veelgestelde vragen en informatie over alle steunmaatregelen van de overheid.

Meer informatie

 

Terug naar boven